Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد، استاد حوزه علمیه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری ایسکانیوز در خصوص علل ماندگاری غدیر در تاریخ اظهار کرد: از اول ذی الحجه تا عید قربان دهه مهمی است و پیامبر (ص) فرمودند که در هیچ ایامی عبادت نزد خدا محبوب‌تر از این دهه نیست، لذا رمز ماندگاری غدیر این است که پیامبر(ص) در روز عید غدیر فرمودند که واجب است این پیام غدیر را حاضران به غائبان و پدران به فرزندان تا روز قیامت اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ضمن بیان مطلب فوق تصریح کرد: شما ببینید که عاشورا چرا ماندگار شده و ما در این مناسبت نذورات داریم و مجالس عزاداری برپا می‌کنیم، اما نذر غدیر خیلی کم داریم و باید وقف غدیر، استقبال و بدرقه غدیر را به نحو احسن برگزار کنیم. از عید قربان تا عید مباهله 15 روز مراسم جشن و شادی باید برگزار شود و  اگر ما در جشن‌های خانگی و محله‌ای و رسانه‌ای بتوانیم  تبلیغ این روز مهم را انجام دهیم موفق خواهیم بود و این موضوع رمز ماندگاری غدیر انشاالله همیشه و برای ابد خواهند بود.

استاد حوزه علمیه تاکید کرد: اطعام غدیر نیز فراموش نشود زیرا کسی که در روز غدیر اطعام دهد مانند این است که به همه پیامبران اطعام داده است.

وی با اشاره به این مطلب که موضوع غدیر از مهمترین موضوعات است و غدیر یک واقعه تاریخی نیست بلکه یک جریان فکری و اعتقادی و ایمانی و اخلاقی در جامعه است، تشریح کرد: در روایات ما سفارش فوق العاده برای احیا غدیر شده است که آداب غدیر  و مناسک آن به نحو احسن اجرا شود.

فرحزاد تصریح کرد: امام صادق علیه السلام سه بار قسم جلاله خوردند و فرمودند «خداوند در عالم روزی را بالاتر از غدیر خم خلق نکرده است» زیرا زحمات تمام انبیاء در این روز به ثمر نشست و دین کامل شد و خداوند به پیامبر می فرماید اگر ابلاغ ولایت امیرالمؤمنین(ع) را انجام ندهی رسالتت را انجام نداده ای.

وی افزود: زیرا زحمات همه انبیا در روز غدیر به بار نشسته و پیامبر رحمت در روز غدیر این آیا ت را فرمودند که امروز دین شما کامل شده و نعمت شما تکمیل شده و امروز که مولا علی علیه السلام به جای پیغمبر منصوب شدند من راضی شدم که اسلام دین شما باشد و امروز که حق به حقدار رسیده و ناخدای کشتی به جای خود قرار گرفته کفار دیگر از شما مایوس خواهند شد.

حجت الاسلام فرحزاد ادامه داد: لذا ما باید به هر نوعی که می‌توانیم از جهات اجرای برنامه‌های فرهنگی غدیر، احیا شعائر و معارف غدیر در رسانه ها و مجالس و تمام مجامع  را در راس امور قرار دهیم تا برای همه این نکته جا بیفتد که غدیر حقیقتا از عاشورا و نیمه شعبان و تمام مناسبت‌های سال طبق فرمایش امام صادق علیه السلام مهم‌تر است.

استاد حوزه تصریح کرد: امام هشتم علیه السلام فرمود خداوند متعال دو برابر ماه رمضان و شب‌های قدر در ایام غدیر از آتش جهنم گنهکاران و گرفتاران را آزاد می‌کند و پیغمبر نیز فرمودند اگر مردم اجماع می‌کردند بر محبت علی علیه السلام خدای متعال آتش جهنم را اصلا خلق نمی‌کرد.

وی تاکید کرد: با بیان این احادیث می‌طلبد که همه رسانه‌ها و فضاهای مجازی و مسئولان ما و همچنین کسانی که در خدمت فرهنگ و امر مهم فرهنگسازی هستند سعی کنند شعائر و مناسک و معارف غدیر را را به هر شکل ممکن احیا کنند و غدیر را در جای خودش قرار دهند، چنانچه پیغمبر ما بعد از معرفی مولا علی علیه السلام فرمودند: خدایا یاری کن هرکه او را یاری می‌کند و خار کن هرکس که علی را رها کرد و یاریش نکرد، که ما باید سعی کنیم مصداق دعای پیامبر باشیم نه مصداق نفرین ایشان .

حجت الاسلام فرحزاد با اشاره به این مطلب که من این گلایه را دارم که اگر یک خبرنگاری در کشورهای غیر اسلامی از مردم بپرسد علی ابن ابیطالب چه شخصیتی است اکثرا اذعان دارند که ایشان را نمی‌شناسند، بیان کرد: اما اگر از همان‌ها بپرسد ماندلا کیست یا گاندی یا فلان ورزشکار یا هنرمند و خواننده را می‌شناسند، جواب مثبت است اما مولا علی علیه السلام، قهرمان عالم را نمی‌شناسند، ایشان کسی است که سکان دار عالم است و کسی که بعد از پیغمبر برترین فرد عالم از نظر فضائل است، اما ما در شناخت امیرالمونین و شناساندن شخصیت والای ایشان به دنیا و همچنین احیا غدیرکوتاهی کردیم .

حجت الاسلام فرحزاد در پایان تاکید کرد: امیدوارم خداوند خودش کمک کند که ما هم بتوانیم در آینده غدیر و مناسک و برنامه‌های غدیر را به حد اعلا انجام دهیم.

سیده سمیه حسینی کد خبر: 1104572 برچسب‌ها عید غدیر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: عید غدیر علی علیه السلام حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۰۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر گفت: بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه ماه محرم به همت مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام) و با کمک و همراهی آستان قدس رضوی در حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) برگزار می‌شود.

داود منافی‌پور با اشاره به گشایش کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در باب‌الهادی (علیه السلام) حرم مطهر رضوی افزود:  این محفل در ایران و ۴۵ کشور جهان در نخستین جمعه ماه محرم به همت مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام) برگزار خواهد شد.

وی گفت: همزمان با افتتاح کارگاه دوخت لباس در حرم رضوی، ۷۲ کارگاه دوخت لباس در ایران اسلامی و ۴ کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز کردند.

دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر افزود: در این کارگاه‌ها تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند و با تهیه، توزیع و اهدای این لباس‌ها به برخی از نقاط ایران و جهان این لباس‌ها در صبح نخستین جمعه ماه محرم به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان قرار می‌گیرد.

منافی‌پور گفت: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی از حدود  سال ۱۳۸۶ به طور رسمی و با هزینه‌های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی‌اصغر (علیه السلام) تا  نخستین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می‌آیند و شروع به دوخت لباس‌های سبز علوی برای این مراسم می‌کنند.

دوخت ۵۰۰ هزار دست لباس و توزیع در سطح کشور و بین‌الملل
وی با تجلیل از همت و تلاش بانوان  فعال در این کارگاه‌ها گفت: هر ساله حدود ۵۰۰ هزار دست لباس دوخته، به صورت شکیل بسته‌بندی و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می‌شود.

دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام)  افزود:  در هر بسته‌بندی نذرنامه‌ای قرار می‌گیرد و در سطح کشور توزیع می‌شود.

منافی‌پور گفت: کارگاه دوخت لباس مرکزی که در تهران برپا می‌شود علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباس‌های شیرخوارگان حسینی را در سطح بین‌المللی تأمین می‌کند.

وی افزود: هزینه‌های این کارگاه‌ها مردمی است و از نذورات مردمی تهیه می‌شود.

دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام)  محتوای نذر نامه را که به ۱۲ زبان عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی، ترکی و هوسایی ترجمه شده است، چنین عنوان کرد: یا صاحب‌الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم، او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن.

دیگر خبرها

  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • جشن بزرگ «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا علیه السلام برگزار می‌شود
  • مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار شد
  • اکسيري که قهرمانان را جاويدان مي کند
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • اجتماع بزرگ صادقیون با میزبانی از شهید گمنام برگزار می‌شود
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟